Més de 30 anys d'experiència ens avalen.

Empresa d’arrels lleidatanes, neix sota la marca dels centres òptics Natural Optics i centres auditius Natural Audio, distribuïda per Catalunya i Espanya. La cadena té com a finalitat tenir cura de la salut visual i auditiva de les persones seguint els valors de proximitat, personalització i vocació de servei.

Els Centres Auditius Natural Audio, amb seu a Lleida i pioners a la provincia, compta amb set Centres d’atenció a Lleida, Mollerussa, Tàrrega i Balaguer.

Especialitzats en audiología i audiología pediátrica, compten amb un equip humà multidiciplinar compromés; professionals en els diferents camps que tenen a veure en la millora de la qualitat de vida de les persones amb dificultats auditives.

Garantim l’exel·lència en totes les etapes de l’adaptació auditiva.

equipament
del
centre

Previous
Next

Otoscan

L’Otoscan ens permet pendre impressions digitals del canal auditiu i fabricar, a partir d’elles, les carcasses de l’ajuda auditiva fetes a mida.

 

L’escàner utilitza tecnologia d’avantguarda per transformar les imatges obtingudes de l’interior de l’oïda en arxius digitals en 3D que després es carreguen en Otocloud ™

Aurical

L’aurical, és un complet sistema d’adaptació que ens ofereix la màxima eficàcia, optimitzant el procés des de l’avaluació auditiva, fins a l’assessorament personalitzat final.

Videotoscopi

El videotoscopi ens ofereix la màxima qualitat digital per visualitzar el conducte auditiu pel seu anàlisi i posterior estudi.

 

Ens permet realitzar una exploració detallada del canal auditiu extern i una exploració de la membrana timpànica.

Especialistes

Centre pediàtric.

Els centres Natural Audio estem homolgats des de Cat Salut i amb la col·laboració dels Serveis Educatius CREDA- Lleida.

Formem part del Programa Infantil Phonak, principal fabricant d’audiòfons especialista amb adaptacions pediàtriques

El nostre compromís és amb les persones.

Professionals òptics i audiòprotesistes, d’una gran qualitat humana, s’entreguen personalment en tot el procès d’adaptació auditiu

Tot el nostre equip de professionial està compromés a oferir un servei i acompanyament a l’altura de l’exel·lència.

equip HUMÀ

Àngel Huguet

AUDIOPROTESISTA

Joan Esteve

AUDIOPROTESISTA

Jordi Gabarra

AUDIOPROTESISTA

Mª Victoria Martín

AUDIOPROTESISTA

Els valors
del nostre
equip humà

Professionalitat

Més de 30 professionals al servei de dels nostres clients. Desenvolupament professional i formació contínua per oferir el millor servei i atenció.

Tracte Personalitzat

La nostra missió és atendre cada persona de forma personalitzada, tenint en compte les seves necessitats auditives i acompanyant-la en tot el procés d’adaptació i suport emocional.

Noves tecnologies

Disposem de la última tecnologia per oferir al client un estudi auditiu digital capaç de captar i identificar les diferents pèrdues auditives. Amb la màxima seguretat i precisió, perquè ens comprometem a oferir-te el millor servei possible.