VALORS

Responsabilitat social

Des dels centres auditius Natural Audio i centres òptics Natural Optics seguim compromesos en millorar la qualitat de vida de totes les persones. 


La Responsabilitat Social, un valor intínsec de la nostra empresa. 


Des de fa anys, els nostres centres Natural Optics i Natural Audio col·laborem amb diferents entitats de la província de Lleida que ajuden al benestar de les persones més necessitades.

Responsabilitat social

Objectius

Igualtat social

Millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat.

Garantir la salut visual i auditiva

Oferir les màximes ajudes als col·lectius més necessitats per tal de proporciona'ls-hi una ullera graduada o audiòfon en funció de les seves necessitats.

Concienciació social

Fer pedagogia, formar i informar sobre la prevenció i la importància de tenir cura de la salut auditiva i visual de les persones.

RESPONSABILITAT SOCIAL

Projectes

Ulleres per al tercer món

Als nostres centres es poden dipositar muntures i/o ulleres graduades que l’usuari ja no usa, per a una reutilització i nova utilitat.

Cada ullera que diposites segueix un control de neteja i reparació que arriba en perfectes condicions a les persones que més ho necessiten.

Residències de la tercera edat

Atenem a les persones de la tercera edat que es troben en residències. 

Pretenem un contacte directe amb les persones que no poden desplaçar-se i que pateixen una dependència física greu per tal de fer accessible la cura de salut visual i auditiva

Col·laboració amb benestar Social i amb els Serveis Socials de cada població

Atenem les persones més necessitades i en risc d’exclusió social a través d’entitats representatives de Lleida i província per tal de facilitar l’accés a un audiòfon o ullera graduada, així com el seguiment i control de la seva salut visual i auditiva.

 

Col·laboració amb Creu Roja.

Disposem d’un programa d’ajudes en el que oferim tant serveis òptics com auditius a les persones que més ho necessiten. Alhora, ens hem sumat a una acció promoguda per Natural Optics Group en la que entreguem ulleres noves per a llegir amb graduacions compreses entre +1,5 a +3,5 a Creu Roja. Finalment Creu Roja les distribueix a les persones vulnerables amb necessitat visual

Fundació Arrels de Sant Ignasi
de Lleida

Des de fa més de 8 anys, col·laborem amb Arrels Sant Ignasi de Lleida, facilitant a un preu simbòlic l’accés a una ullera graduada o ajuda auditiva a totes aquelles persones del col·lectiu que requereixin correcció visual i auditiva. Una ajuda imprescindible per afavorir la reinserció laboral.

Natural Optics Group dona les ulleres i vidres graduats a tots els nens i nenes del programa “Invulnerables amb la visió”, impulsada per la Caixa i Sor Lucía Caram.

Es tracta d’una acció que es va portar a terme en centres de referència a Catalunya, on es present el programa Invulnerables contra la pobresa infantil, per tal de vetllar per la salut visual dels nens, com a un pas indispensable per garantir el seu benestar integral i el suport fonamental per al seu desenvolupament cognitiu.

En cadascuna de les poblacions  es van realitzar controls visuals per oftalmòlegs i optometristes voluntaris, Els beneficiaris dels Programa invulnerables que és troben en risc d’exclusió social; nens d’entre 6 i 18 anys i que necessiten una prescripció van escollir les seves ulleres amb els professionals de Natural Òptics Group, empresa nacional amb seu a Lleida referent dins del sector de l’òptica amb més de 30 anys d’història i 650 òptiques associades que va donar les ulleres i els vidres graduats a tots els nens i nenes que les necessitaven, rebent cadascun una cita per recollir-les a les òptiques del grup.

Invulnerables amb visió es una aliança dels impulsors d’Invulnerables amb “la Caixa” al capdavant, amb la Fundació Ramon Martí Bonet  i Natural Òptics Group i que té el suport del Col·legi oficial de Metges de Barcelona, que facilita les aliances arreu de Catalunya amb Centres Sanitaris públics i privats.

Les jornades que es van realitzar l’any 2019 va arribar a 600 nens i nenes.